Прямий ефір: настанови від Дмитра Борисова

Пончики, пінцели, роли, хотдоги, боули 🤤

Усе це є в ресторанах Дмитра Борисова, а самі заклади можна знайти по всій країні та за її межами!

🍏 Як це реально і чому в “Білому Наливі” на Хрещатику постійні черги ми вирішили з’ясувати в прямому ефірі у самого Дмитра – кухаря, власника та бренд-шефа мережі 

Сім’я ресторанів Діми Борисова.

Його мрія та мета – розвиток гастрономічної культури України, головні цінності – любов та повага, а основа роботи – екопідхід. Це стосується всього: спілкування з гостями та партнерами, власною командою та світом взагалі.

Про що говоритимемо?
🍩 Як не втратити жодний ресторан під час карантину?
🍩 Як потрапити на роботу до Борисова?
🍩 Що мотивує та які цінності сповідує ресторатор?

Якщо маєш свої запитання, то залишай їх у коментарях та у формі реєстрації.

👉Коли? 24 грудня, 16:00
👉Де? Інстаграм КМЦ

Організатор: Київський молодіжний центр
Реєстрація: https://forms.gle/MDU1JRYG4eq3cFV4A